Despre Noi

DESPRE NOI

Lincoln Plus este o companie privată cu capital Romanesc inființată in anul 2003, structurată in două mari ramuri din domeniul constructiilor.

I - Constructii civile, industriale, edilitare si agricole
II - Inchirieri utilaje grele terasiere si Macarale.

Pe parcursul celor 15 ani de experienta am realizat o serie de parteneriate strategice care ne ajuta sa va putem oferi un raport calitate/pret imbatabil. In momentul in care contactati o firma de constructii este esential sa aveti garantia ca veti primi cele mai eficiente solutii pentru toate etapele proiectului, astfel incat la finalizarea acestuia sa realizati o economie considerabila. Noi va putem garanta acest lucru, caci unul dintre obiectivele noastre primordiale este de a oferii servicii ireprosabile. Pentru ca un client multumit va reveni intotdeauna.

TRANSPARENTA

Este probabil lucrul cel mai important in relatia dintre o firma de constructii si client. Pornind din prima etapa a proiectului, va asiguram ca veti beneficia de transparenta totala. Veti sti in orice moment pe ce anume au fost cheltuiti banii dumneavostra.

PROFESIONALISM

Echipa noastra este atent selectata, avand inrolati in cadrul companiei noastre cei mai buni specialisti in domeniu. Pe intreaga perioada a derularii unui contract veti fi in contact permanent cu un membru al echipei noastre care va va tine la curent cu evolutia lucrarilor si va oferi explicatii si sugestii de imbunatatire a proiectului.

RESPECTUL FATA DE CLIENT

Clientii nostrii sunt importanti pentru noi, indiferent de complexitatea si valoarea proiectului. Indiferent de buget, noi suntem o firma de contstructii care va poate oferi solutii optime, adaptate perfect nevoilor Dumneavoastra fara a face rabat de la calitate..

ADAPTIBILITATEA

Tot ceea ce facem este in interesul clientului. Cautam sa oferim pachetul de servicii ideal care sa se muleze perfect pe nevoile Dumneavoastra. Totul este atent cantarit, astfel incat sa va putem oferi serviciul perfect.

PASIUNE IN TOT CE FACEM

Punem pasiune in tot ceea ce facem. Scopul nostru ca firma de constructii este acela de a atinge perfectiunea in interesul clientilor nostri. Succesul companiei noastre se bazeaza pe experienta si dedicatia angajatilor nostri pe care reusim sa ii mentinem motivati de peste 7 ani..

PCALITATEA SERVICIILOR

Suntem dedicati calitatii in tot ceea ce intreprindem. Intreg ansamblul de operatiuni sunt in asa fel elaborate astfel incat sa fim firma de constructii perfecta pentru Dumneavoastra.
Misiunea noastra este de a ne autodepasi cu fiecare proiect pe care il executam, consolidand astfel o relatie de colaborare fructuoasa si de lunga durata cu toti partenerii nostri. Alegand Firma Lincoln Plus, veti alege o firma de constructii cu preturi mici, care va va oferi termene de executie rezonabile pentru fiecare operatiune contractata, o firma de constructii care va respecta cu strictete standardele de calitate impuse precum si bugetele stabilite initial. Indiferent ca doriti sa realizati o casa la rusu, sau sa primiti o casa la cheie, ca aveti nevoie de servicii de amenajari exterioare sau interioare, ca aveti nevoie sa va reconditionati, schimbati instalatiile electrice sau sanitate, echipa noastra este alegerea ideala.

Clienții Noștri

Apa CTTA; Hidroconstructia SA; Holzindustrie Schweighofer SRL; Instalatorul SA Alba-Iulia; Kronospan; Rekord SRL Alba-Iulia; Walter SRL; IPJ ALBA; DML INVEST; Primaria Sebes; Primaria Berghin; Primaria Daia Romana; Primaria Dostat; Primaria Pianu; Primaria Vintu de Jos, Casa Auto Sebes, Oprean SRL.